marti

De o luna incoace si pana in ianuarie, marti va fi cea mai aglomerata zi pentru mine. Ma trezesc undeva pe la 7 fara, la 7 si 20 pornesc spre scoala. Am niste ore naspa de numa. Nu ar fi asa de naspa daca as fi avut  alti profesori, dar infine. Am ore pana la 2, de la 2 jumate am meditatii la matematica pana la 4. Vin acasa ca pe 6 sa ma duc la legislatie.

Matematica fac din 2 saptamani dar nu conteaza ca si fara e o zi foarte aglomerata. Ajung acasa pe la 8, fara chef de a mai face ceva. Ar merge un episod! Fortat ar merge ca acuma am tema la mate pe maine si de invatat proprietatile determinantilor ca ne asculta si ne da nota daca nu le stim pe de-a rostul. Plus ca uneori am si la engleza sau geografie teme. Noroc ca maine e o zi simpla cu ore pana la 12. Noroc.

Nu e marti o zi frumoasa pentru mine? Singurul lucru care imi place intr-o zi asa aglomerata e ca pot asculta multa muzica pe drum inspre si de la scoala, mate si legislatie.Eu fara casti nu pornesc de acasa. Asta e clar!

De doua zile, adica de duminica, ascult intruna piesa pe care o promoveaza acum Katy Perry – Firework. Deci nu mai pot cat de mult imi place! si si videoclipul este de exceptie, e filmat in Budapesta. Stiam ca e foarte frumoasa Budapesta dar parca cu Katy si artificile ei e si mai frumoasa. Ce ii interesant ca pana duminica nu mi-a placut piesa asta. O stiam, da parca nu era pe placul meu. Dupa ce am vazut-o la MTV EMA pur si simplu m-am indragostit de ea si de atunci tot asta fredonez. I love it! Katy Perry a ajuns mare vara asta cu California Gurls si Teenage Dream! E acolo in grupa cantaretelor mari de la ora actuala!

Ziceam ca as putea sa ma uit la un episod. Marti pentru mine iese Chuck, Gossip Girl, 90210 si Hawai Five-0. Poate un 90210 m-ar mai inveseli. Dar nu ca dupa o sa adorm numai pe la 1 si maine o sa fiu varza! Nu! mai bine imi fac treburile si pe la 11 sa ma pun sa citesc pana mi se face somn. Asa o sa si fac…

Maine incep o rubrica dedicata muzici pe care o ascult. Cred ca o voi numi AlgaeBrain’s top 5 hits. Va fi un post in care voi face top 5 piese pe care le-am ascultat cel mai mult in ultima saptamana. Sper sa reusesc sa fac asta saptamanal! Voi vedea.


2 responses to “marti

  • ghannima

    Hello 🙂
    Imi place stilul tau motiv pentru care as vrea sa-ti propun o colaborare. Daca esti interesat sa scrii la noi pe site despre unul din serialele tale preferate da-mi un semn- asta ca tot ai un program asa lejer martea… 😀
    O seara buna.

  • algaebrain

    hello ghannima. multumesc foarte mult pentru propunere! dar nu prea pot momentan sa scriu pentru ca sunt foarte foarte ocupat.in cazul in care o sa am timp o sa te anunt. oricum pe mine ma stiti dupa un alt nume, pe care nu vreau sa il zic aici. va urmaresc de fiecare data cand pornesc mozzila si sa stiti ca faceti o treaba EXTRAORDINARA si imi pare rau ca nu pot lasa comm de fiecare data ca sa vedeti ca va citeste cineva. anyway cred ca tu mi-ai promis un banner cu awesome tv! acum sti cn sunt? :)) anunt-o si pe sorina 😉

Lasă un comentariu